Contact

Maison Helise

Contact

Adres: 12 Les Grandes Gouttes, La Croix-aux-Mines, Frankrijk

Email :  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heeft u vragen, dan kunt u bellen met Helga 0031(0)640586167 

Route:
U rijdt richting Maastricht, Luik, Luxemburg, Metz, Nancy, via Saint-Die-des-Vosges N59, de D23 op naar La Croix-aux-Mines. Komt u vanuit het westen van het land dan kunt u rijden via Antwerpen, Brussel, Namen.
In het dorp komt er aan de linkerkant vanuit het noorden een grasgroen ijzeren spijlen hekwerk wat over een beekje loopt, hier gaat u links af het beekje over. Dit is tegenover nr 62 aan de rechterkant. U rijdt Chemin des Grandes Gouttes in.

(komt u vanuit het zuiden/oosten dan altijd via Fraize, D23 rijden, de gps geeft meestal aan de D148 maar dan kom je op een keienpad door het bos)

De weg vervolgen rechtdoor omhoog, daarna met de bochten mee naar de T-splitsing waar een aantal brievenbussen en een haan links staan, daar gaat u linksaf omhoog, weggetje doorrijden totdat u links schuin naar beneden ons pad ziet. U kunt uw auto iets verderop aan de rechterkant parkeren; dan niet links naar beneden rijden maar weg vervolgen ongeveer 50meter.

U kunt ook met de trein reizen. Het meest nabijgelegen treinstation is St Die. Daar kunnen we je ophalen. Ook via Strasbourg is een goede mogelijkheid. 

Wil je Informatie aanvragen?
Stel dan een vraag aan Maison Helise!

Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact.
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.