Maison Helise

Schrijf je levensverhaal

a38feeed 9f8e 4f3a 8a21 1ac627581cd7

Wat zou jouw levensverhaal zijn? Welke titel zou jouw boek hebben, welke ondertitel? Of schrijf je liever over een van je ouders, een oma of een familielid die in jouw leven betekenis heeft gehad?

Ik begeleid individueel en kleine groepen bij het schrijven van hun levensverhaal. Ik heb afwisselende, inspirerende oefeningen die de creativiteit van het schrijven in jou aanwakkert. Inpiraties en bronnen voor deze workshop zijn: Joseph Campbell en Julia Cameron.

Tevens zal ik stilstaan bij de opbouw van je verhaal, het perspectief en het thema.

Maison Helise heeft rustige werkplekken zowel binnen als buiten om in stilte te kunnen werken. En als het even kan wordt er buiten lesgegeven. De plek is ideaal gelegen om te wandelen, fietsen of musea te bezoeken (Colmar, Freiburg, Straatsburg, Nancy)

 DSC02259 

 Ik geef workshops: Schrijf je levensverhaal, Storytelling en ben een van de twee trainers van de 3-daagse Persoonlijke ontwikkeling, een ontdekkingsreis. 

 Ik luister, schrijf en coach.

Ik studeerde Engelse taal en letterkunde in Utrecht en Nijmegen en heb lesgegeven. Tevens heb ik gewoond en gestudeerd in Engeland en de Verenigde Staten.

Mijn coach opleiding heeft mij gebracht naar het schrijven van levensverhalen. Schrijven is een mooie vorm om jezelf beter te leren kennen.

  

Wanneer: op aanvraag

-Individueel: 3 dagen van 2 uur, verlenging mogelijk

 Kosten: 275,- pp

 

-Groepsverband (6-8 deelnemers):

  2 dagen van 3 uur

  Kosten: 135,- pp

 

Maison1a+logo4geel 72dpi

MaisonHelise  Vogezen, La Croix-aux-Mines, Frankrijk

Copyright © 2020 MaisonHelise | +31640586167 | Disclaimer privacy | sitemap | B&B Vogezen, Frankrijk