Maison Helise

Schrijf je levensverhaal

a38feeed 9f8e 4f3a 8a21 1ac627581cd7

Onze verhalen maken wie we zijn. We kijken terug zodat we ook weer vooruitkomen. Rust vinden in wat geweest is en tegelijk ook meer ruimte en energie voelen. Je verhaal is er maar hoe verwoord jij je leuke en minder leuke herinneringen en je gedachten van toen. Vanuit welk perspectief wil je schrijven en wat als je vanuit een ander perspectief naar de dingen in je leven kijkt. Hoe begin je en hoe breng je structuur in je verhaal. Wat kom je allemaal tegen?

Voor wie? Voor iedereen die aan de slag wil met zijn of haar verhaal en flinke stappen wil maken. Ik begeleid zowel individueel als kleine groepen bij het schrijven van jouw levensverhaal. 

Maison Helise heeft rustige werkplekken zowel binnen als buiten om in stilte te kunnen werken. En als het even kan wordt er buiten lesgegeven. De plek is ideaal gelegen om te wandelen, fietsen of musea te bezoeken (Colmar, Freiburg, Straatsburg, Nancy)

 DSC02259 

 Ik geef workshops: Schrijf je levensverhaal, Storytelling en ben een van de twee trainers van de 3-daagse Persoonlijke ontwikkeling, een ontdekkingsreis. 

 Ik luister, schrijf en coach.

Ik studeerde Engelse taal en letterkunde in Utrecht en Nijmegen en heb lesgegeven. Tevens heb ik gewoond en gestudeerd in Engeland en de Verenigde Staten.

Mijn coach opleiding heeft mij gebracht naar het schrijven van levensverhalen. Schrijven is een mooie vorm om jezelf beter te leren kennen.

  

Wanneer: gedurende het jaar vanaf medio mei op aanvraag

-Individueel: 3 bijeenkomsten van 2 uur, verlenging mogelijk

 Bel me voor meer informatie: 06-52513529

 

Wanneer: vanaf medio mei ; tevens op aanvraag 

-Groepsverband (min.2 max. 6 deelnemers):

  2 bijeenkomsten van 3 uur

  Kosten: 135,- pp

 

Maison1a+logo4geel 72dpi

MaisonHelise  Vogezen, La Croix-aux-Mines, Frankrijk

Copyright © 2021 MaisonHelise | +31640586167 | Disclaimer privacy | sitemap | B&B Vogezen, Frankrijk