Maison Helise

"Persoonlijke en professionele groei  in de 21st eeuw" : een 5-daagse training in de Vogezen

Natuur en buitenleven vormen de ideale plek om alles even los te laten en weer in contact te komen met je eigen verhaal. In een sfeervolle, comfortabele setting midden in de natuur in de Hoge Vogezen, bieden wij onze cursisten een unieke ervaring door de 5 daagse training te combineren met ontspanning en een sportief verblijf in de natuur.

Tijdens deze 5 daagse trainingsreis krijgt je inzicht in wat jou beweegt in je leven en werk; welke patronen herken je en wat wil zich ontwikkelen om je te sterken in wie je bent.  We kijken vanuit diverse perspectieven naar de samenhang in je leven en onderzoeken hoe jij hiernaar kijkt. Wat is jouw verhaal en wat vraagt in jouw leven nu aandacht. In de ochtend werken we aan jouw persoonlijke reis en ontwikkeling.

Deze trainingsreis is all- inclusive: 6 overnachtingen op kamer met eigen douche/toilet voor 2 personen*, inclusief alle maaltijden, koffie en thee; 5 daagse training van 9.00 – 13.30 onder begeleiding van twee ervaren trainers, Lisette Heij en Margreet Houdijk

Prijs: € 875,- pp

Voor meer informatie en het programma graag een mail sturen.

* Heb je een belangrijke reden om alleen te willen slapen, meld dit dan bij inschrijving. Wij kijken of we die wens kunnen honoreren.

nogmeerbloem

 

Trainingsdata: 

18 augustus- 24 augustus

1 september - 7 september

 

Workshops

DSC00304plus

Wij bieden workshops aan die je vooraf maar ook ter plekke kunt reserveren (minimaal 3 deelnemers). De workshops worden gedurende een dagdeel verzorgd, zodat je in de middag en avond vrij bent om van de prachtige natuur te genieten.

Individuele coaching is mogelijk op aanvraag.

Schrijf je levensverhaal

3 bijeenkomsten van 2 uur

Wat zou jouw levensverhaal zijn? Welke titel zou jouw boek hebben, welke ondertitel. Of schrijf je liever over een van je ouders, een oma of een familielid die in jouw leven betekenis heeft gehad.

Ik begeleid kleine groepen bij het schrijven van hun levensverhaal. Ik heb afwisselende, inspirerende oefeningen die de creativiteit van het schrijven in jou aanwakkert. Inpiraties en bronnen voor deze workshop zijn: Joseph Campbell en Julia Cameron.

Tevens zal ik stilstaan bij de opbouw van je verhaal, het perspectief en het thema.

Wanneer: elke maandag-, dinsdag- en donderdagochtend en beslaat  3 sessies van 2 uur.

Kosten: € 175,00 pp 

Eventueel is het mogelijk om op individuele basis in te schrijven. Prijs op aanvraag.

 

Storytelling

We zijn voortdurend in verandering om ons aan te passen aan steeds weer andere eisen en verwachtingen; thuis en op het werk. Vragen als: waar ben ik eigenlijk van, waarin onderscheid ik me en waar wil ik naartoe, creëert behoefte aan betekenisgeving.

Storytelling is een manier om met elkaar in werkelijk contact te komen. Door het delen van elkaars verhaal wordt de verteller gehoord en begrepen, en de luisteraar deelt mee, is als het ware getuigen van zijn /haar reis. Hierdoor worden oude patronen doorbroken, nieuwe kansen gezien en creativiteit aangeboord, en vooral bonding gecreëerd. Bonding is in verbinding zijn met de ander.

Als trainer Storytelling neem ik je mee op reis en word jij de storyteller van jouw eigen verhaal. Jouw verhaal is dat wat jou hier heeft gebracht in voor- en tegenspoed, met keuzes, inzichten en hulp.

Tijdens de workshop is er ruimte voor voorbeeld verhalen met afwisselend vertelopdrachten en een stukje geschiedenis van het verhaal.

Wanneer: elke donderdag en vrijdag Lamp of Knowledge

Duur: 2,5 uur

Kosten: 75,00 pp 

 

Maison1a+logo4geel 72dpi

MaisonHelise  Vogezen, La Croix-aux-Mines, Frankrijk

Copyright © 2019 MaisonHelise | +31640586167 | Disclaimer privacy | sitemap | B&B Vogezen, Frankrijk